REQUALIFICAÇÃO DE CORTIÇO: O PROJETO DA RUA DO OUVIDOR, 63, NO CENTRO DE SÃO PAULO.; Santos, André Luiz Teixeira et al. Laboratorio de Projecto integrado e participativo para requalificaçao de Cortiço

São Paulo: Anneblume; Universidade de São Paulo, USP, Faculdade de Arquitetura e Urbanismo, FAUUSP, 2002. b/w plates, illus., tbls., chrts., diags., bibl., plans, pict. fldg. wrps. Item #73108
ISBN: 8588126389

Documents the systematic project that brought together students and teachers of the University of San Paulo with the families living in a decaying and abandoned building in downtown Sao Paulo, to restore it and make it adequate for living. A model for the viability of this type of participative and integrated urban intervention in the future. ENGLISH AND PORTUGUESE TEXTS.

Price: $16.00

See all items in Architecture